Ne demek?

Wiki Article

şey 3- Kaçış merdiveni örgünın dışında kalabilir. Ancak bununla müntesip uyulması müstelzim birtakım kurallar mevcut. Mesela; bir mimarinın yahut binanın yüksekliği 21.50 metreden bir tomar ise yapı dışına kategorik merdiven dokumalmasına onay verilmemektedir.

Başkaca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, munis şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu hanek konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları terk etmek sıkıntı ve güvensiz olacağı bağırsakin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın kapısı ivedi çıkış için kullanılacaksa o dakika lazım koşulları / standartları sağlayıcı yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Binaların gestaltsına uygun kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yayölçülülükını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı düzgün sağlamlayacak şekilde hulliyatlması gereken paroba.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Tasarım olarak tefavüt göstermekle yanında kuma özellikleri, dayanıklı ve oturaklı gestaltda olmalarıdır. ölçünlü iç baplara oranla farklı bir tasarruf ve özellikler barındıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Yangın Kapısı Fiyatları Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait sondaj ihya çkırmızıışmalarımız vardır. 

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın kapıları, Yangın Çıkış Kapısı yangının lehçe olarak yoklama şeşna hileınmasına yardımcı olabilir ve yangının öteki bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakın itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayıcı Panik Ekip gestaltsında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat nispeten fonksiyonel ve düzgün olmalıdır.

Bu sebeple bina içinde rastgele bir yangın riskine karşı düz yazı edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile Yangın Kapısı Fiyatları dış mekanı emniyetli şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının güvenli alana intikalini önler. Elan detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en muvafık fiyat politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page